Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

ShowUP in de startblokken

Komend weekend start ShowUP, 'de meest inspirerende inkoopbeurs voor home & gift'. Naast het productaanbod zijn er dagelijks lezingen over trends, styling en retail.ShowUP vindt plaats op 4 en 5 februari en wordt gehouden in Expo Haarlemmermeer, vlakbij Schiphol. Op de beurs vindt de bezoeker woonaccessoires, stationery, cadeautjes, sieraden, speelgoed, gadgets en allerlei andere producten op het gebied van wonen, lifestyle en koken. Plus handige en geinige artikelen voor de tuin. Exposanten zijn fabrikanten, distributeurs en agenten uit binnen-en buitenland.  De beurs richt zich op woon- en cadeauwinkels, kinderwinkels, conceptstores, warenhuizen, museumwinkels, webshops, stylisten en andere professionals uit de sectoren home, kids en gifts.

Trends
Naast het aanbod van zo'n 350 exposanten worden er dagelijks zes lezingen gehouden. Aan de orde komen onder meer: Kleurtrends, Design & interieurtrends, Instagram trends en Van trend naar winkelinrichting. De beursorganisatie profileert zich sterk op diverse social media zoals Instagram en Facebook.Zakelijk en ontspannend
De beurs heeft een open karakter wat mede komt door de locatie, een voormalige kas die dienstdoet als expositieruimte. De presentaties zijn veelal zeer klein (soms niet meer dan een tafel) en qua omvang redelijk uniform. De producten staan centraal, maar door de beperkte ruimte is de presentatie minstens  zo belangrijk. Hoewel de beursorganisatie spreekt van 'inkoopbeurs' is de ShowUP tegelijkertijd een sfeerbeurs waar zakelijkheid en ontspanning hand in hand gaan.

Meer informatie: www.showup.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten