Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

ShowUp voor informatie, inspiratie en inkoop

 

Komend weekend start ShowUp, een beurs met een aanbod van producten voor woon- en cadeauwinkels, concept stores, museumwinkels, webshops en stylistes.
 


Hoewel bescheiden van omvang trekt ShowUp (2 en 3 februari in Vijfhuizen) een internationaal publiek omdat het een aanbod heeft wat slechts gedeeltelijk of in het geheel niet is te zien op andere beurzen. Op ShowUp staan zelfproducerende ontwerpers, agenten, internationaal bekende bedrijven en net startende bedrijven naast elkaar zonder dat dat direct zichtbaar is want de meeste standhouders hebben slechts zeer beperkt de ruimte om zich te presenteren.
 


Funfactor
Een deel van de producten is functioneel, een deel is puur voor decoratie. Sommige producten combineren dit, maar over het algemeen is het van hoge kwaliteit en vaak is er sprake van leuke en grappige producten. Design, originaliteit en een hoge aaibaarheids- of funfactor gaan vaak hand in hand; het zijn leuke producten om te kopen, te krijgen of weg te geven.
 


Lezingen
Bezoekers komen naar de beurs voor inkoop en inspiratie. Die komt deels rechtstreeks van de producten en de standhouders, deels van de diverse lezingen die er worden gehouden. Zo zijn er lezingen over trends, kleuren en materialen, winkelpresentatie, duurzaam ondernemen en kun je tips krijgen over hoe je Instagram kunt gebruiken in je bedrijfsvoering, Ook wordt er met behulp van producten een trendpresentatie gegeven.

Upcycling en fairtrade
Naast woonaccessoires en gifts zijn er deelnemers met keukengerei een aantal exposanten met producten speciaal voor kinderen. Speciale aandacht is er voor bedrijven die sterk inzetten voor het gebruik van innovatieve materialen, recycling/upcycling en fairtrade design.

Meer informatie: www.showup.nl

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten