Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

ShowUP voor inkoop en inspiratie

ShowUP profileert zich als inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen waar bezoekers ook heengaan om inspiratie op te doen. Naast het aanbod van 350 exposanten is er een trendshow en worden lezingen gehouden.

 

ShowUP wordt gehouden op 3 en 4 februari en biedt onderdak aan bekende nationale en internationale merken kleine startende labels en jonge ontwerpers. Het aanbod is breed: woonaccessoires, stationery, speelgoed, geuren, mode-artikelen en veel cadeau-artikelen. Op de beurs vind je geen doorsnee middle of the road producten, maar producten waarbij kwaliteit, ontwerp en originaliteit veelal hand in hand gaan. Bezoekers zijn inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten en bloggers weten de beurs te vinden.

Relaxte sfeer
De beurs wordt gehouden in Expo Haarlemmermeer, een voormalige kas die is ingericht als tentoonstellingsruimte. Door de locatie, het vele licht en de presentatie (kleine, vrij uniforme en open stands) heeft de beurs een geheel eigen karakter wat versterkt wordt door de styling. Foodtrucks en barista's zorgen voor de catering en er zijn diverse terrassen. Het geheel zorgt voor een relaxte en open sfeer.

Trendsetter
Speciale onderdelen op de beurs zijn growUP (producten voor jonge kinderen), listenUP (lezingenprogramma) en startUP@showUP. Dat laatste is een plek waar acht nieuwe ontwerpers, merken of producten te zien zijn. Het zijn mensen/merken die pas anderhalf jaar bezig zijn en die klaar zijn voor de sprong naar het grote publiek. Volgens de organisatie 'merken die over niet al te lange tijd in veel winkels te zien zullen zijn en die je voor het eerst op ShowUP zag.' Daarmee is de beurs in bepaalde opzichten en trendsetter.

Meer informatie: www.showup.nl


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten