Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

ShowUP wil beurs zonder beursgevoel zijn

ShowpUP is een vakbeurs voor Home & Gift die volgens de organisatie ‘fris en creatief’ is. De groeiende beurs heeft een naar eigen zeggen onderscheidende styling en sfeer, zonder het typische beursgevoel.

ShowUP wordt gehouden op 7 en 8 februari in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, vlakbij Schiphol. De beurs richt zich op inkopers van woon- en cadeauwinkels, bloemenzaken, webshops en concept stores. Ook bloggers en stylisten bezoeken de beurs. Het aanbod omvat woonaccoires, stationary, gifts en producten voor de gedekte tafel, totaal ongeveer 215 deelnemers. Dat varieert van bekende merken uit binnen- en buitenland tot nieuwe labels en bijdragen van jonge ontwerpers. Nieuw onderdeel is GrowUP dat zich richt op kindermerken.

Geen typisch beursgevoel
De kleinschalige, maar gestaag groeiende beurs trok tijdens de laatste (zesde) editie in augustus 3.200 bezoekers en wordt tweemaal per jaar gehouden. De locatie is een voormalige kas en samen met de styling zorgt dit voor volgens de organisatie voor een aangename sfeer. De stands zijn open en uniform ‘waardoor het typische beursgevoel verdwijnt’, aldus een aankondiging.

Meer informatie: www.showup.nl

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten