Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

SKOONbeds, nieuw Hollands premium beddenmerk

Het nieuwe beddenmerk SKOONbeds wil zich profileren met ‘exclusieve’ bedden waarbij luxe en duurzaamheid hand in hand gaan. 

SKOONbeds is afgeleid van het Noord-Hollandse woord ‘Skoon’ dat staat voor mooi, schoon en aantrekkelijk. SKOONbeds maakt boxsprings en profileert zich met ‘een weldadige nachtrust, premium kwaliteit, uitmuntend vakmanschap, koninklijk comfort, aantrekkelijk Dutch design, luxe en duurzaamheid’. SKOONbeds is een initiatief van Marjolein Vaders-Segers en Arend Vaders, voorheen mede-eigenaren van Lavital. Dit beddenmerk ging begin deze maand failliet en een deel van de filosofie van dit bedrijf wordt ‘meegenomen’ in het nieuwe merk.

Natuurlijke materialen
Die filosofie betekent dat er zoveel mogelijke gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Bij Lavital werd dit tot het uiterste doorgedreven, bij SKOONbeds is dat een onderdeel van de totale positionering van het merk. Er is nog geen fotomateriaal voorhanden van het nieuwe merk, maar het zal een luxe uitstraling hebben waarbij veel ruimte wordt gegeven aan specifieke wensen van de klant.

Samenwerking interieurarchitecten
SKOONbeds werkt samen met Piet Boon en ‘eco-chic’ designer Robert Kolenik. Naast de Piet Boon Store in Oostzaan opent SKOONbeds een conceptstore. Van Oort Interieur in Uden is de eerste premium woonwinkel die het nieuwe merk in huis heeft en het is de bedoeling een beperkt dealernetwerk op te zetten. Ook wordt samenwerking gezocht met interieurarchitecten om het merk te vermarkten.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten