Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Slanke boxspring met retro pootjes

De Ledoux van Polypreen is een boxspring met een wat smallere box. Met de houten, schuine pootjes is het een retro model dat je veel bij meubelen ziet. Volgende week te zien tijdens de voorjaarsbeurs in de Woonindustrie.
 


Boxsprings zijn vaak grote plompe bakken en in Nederland is dat in extreme mate het geval en lijkt alles vrijwel hetzelfde. In België zijn de bedcombinaties vaak wat slanker en de Tuxedo van Polypreen is daarvan een voorbeeld. Volgens sales manager Jocelyne Reijmers is het een tendens dat de box van de boxspringcombinatie dunner wordt. Bovenstaand model heeft door de houten en schuin geplaatste pootjes een retro look zoals je die veel bij zitmeubelen en dressoirs ziet. Het model is ook verkrijgbaar met zwarte, strakke, rechtopstaande poten.

Meer 'slaap'exposanten
De Tuxedo van Polypreen is een van de bedden die te zien zal zijn tijdens de voorjaarsbeurs in De Woonindustrie die aanstaande zondag begint. Polypreen staat op het aparte segment met bedden en matrassen dat recentelijk is uitbereid met enige nieuwe standhouders.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten