Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Spaans duo MUT Design ontwerpt Das Haus op beurs IMM

MUT Design tekent voor het ontwerp en de inrichting van Das Haus op meubelbeurs IMM. Het is een idee voor de inrichting van een woning waarbij de grenzen tussen 'binnen en buiten' vervagen.
 


Het Spaanse duo Alberto Sánchez en Eduardo Villaló, opererend onder de naam MUT Design, tekent op de komende editie van meubelbeurs IMM (13 tot en met 19 januari in Keulen) voor het ontwerp van Das Haus. Das Haus is een vast onderdeel van de beurs waarbij een designer naar eigen idee een woonconcept mag ontwerpen en inrichten. Het is de invulling van een woonruimte en tegelijkertijd een toekomstvisie hierover. Centraal in het ontwerp staat het spelen met de binnen-en buitenruimte.

Open ruimte
Voor hun ontwerp keek het duo naar de manier waarop veel woningen rond de Middellandse Zee zijn gebouwd waarbij de patio, een koele en open binnenruimte in het centrum van de woning, letterlijk en figuurlijk het hart vormt. In het ontwerp van Das Haus is de binnenruimte 'naar buiten gekeerd' waardoor de grenzen tussen binnen en buiten in elkaar overlopen. Met veel open ruimte is het geheel een 'woonconcept dat architectuur en natuur, binnen en buiten met elkaar verenigt wat mogelijkheden geeft voor zowel privacy als gezamenlijk leven', aldus een toelichting van de beursorganisatie.
Das Haus is te vinden in hal 3.1.

Meer informatie:www.imm-cologne.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten