Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Spoga gaat voor groen en grillen

De ‘groene’ beurs Spoga krijgt een iets andere segmentering, maar tuinmeubelen blijft het belangrijkste onderdeel. Er komt op de beurs veel ruimte voor kennisuitwisseling onder het genot van eten en drinken.

Belangrijkste onderdeel van de Spoga (30 augustus t/m 1 september in Keulen) zijn de tuinmeubelen. Het aanbod hierin is groot en divers en varieert van volumehandel uit de container tot hoogwaardig en op maat gemaakt. In het segment Garden Living vindt de bezoeker de breedte van markt, binnen het onderdeel Garden Unique is het hogere segment vertegenwoordigd en het beursonderdeel Garden Creation & Care richt zich op tuinaanleg en tuinonderhoud, inclusief het onderhoud van het meubilair. Een apart segment is Garden bbq waar alles is te vinden rond barbecuen, bakken, braden, stoven, grillen en genieten in de tuin.

Culinair genieten
Naast een groot aanbod van producten biedt de beurs lezingen, workshops, demonstraties en moet de Spoga een platform zijn voor inspiratie. Ter plekke zullen de demonstraties van de vele barbecues zorgen voor culinair genot en de horecagelegenheden op de beurs worden omgetoverd tot Kräuterküche. Onder de naam Frische Designs zijn er 15 prototypen te zien van producten van jonge designers die zijn uitgekozen na een selectie door een jury.

Publieksdagen
Nieuw dit jaar is de Tag des Gartens, een publieksbeurs op 29 en 30 augustus die zich in hal 8 centreert plus activiteiten in de open lucht op het beursterrein. Demonstraties van maaimachines, kettingzagen, bladzuigers en trends in het onderhouden van ‘het eigen groen’ zullen hier te zien zijn. Ook wordt er een tuin met wilde planten aangelegd, wordt er informatie gegeven over het houden van bijen en is er een wedstrijd om te zien wie de beste Duitse houthakker gaat worden. Beursorganisatie Koelnmesse verwacht 30.000 bezoekers op deze publieksdagen.

Meer informatie: www.spogagafa.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten