Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Sterke groei beddensegment op IMM

Het onderdeel bedden en matrassen op de meubelbeurs IMM groeit. Er wordt een extra hall ingericht om exposanten te kunnen herbergen.

De laatste jaren beperkte het aanbod bedden en matrassen zich tot een hal (hal 9). Daar wordt nu een extra hal (5.2) aan toegevoegd en volgens de beursorganisatie zijn beide hallen inmiddels volgeboekt. In hal 9 is een zitruimte ingericht en deze zal dienen als ‘communicatiecentrum’ tijdens de beurs die loopt van 13 t/m 19 januari. Het centrale thema binnen deze ruimte is neuromarketing en dat zat te zien zijn in de aankleding. Die is geïnspireerd op de menselijke hersenen. Op de dinsdag 14 januari wordt hier het feest meet@sleep gehouden.

Complete slaapkamers
Het aanbod van bedden en matrassen presenteert Messe Köln onder de noemer ‘Sleep’. Vertaald naar Nederlandse begrippen zouden wij dat ‘technisch slapen’ noemen, Verspreid over de beurs staan nog talloze aanbieders van bedden, maar dan gepresenteerd als meubel. Vaak gaat dat in combinatie met speciale kasten, tafels en andere meubelen voor de slaapkamer. Complete slaapkamerinrichtingen dus.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten