Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Stevige groei voor beurs Design District

De beurs Design District groeit van 150 naar ongeveer 200 deelnemers. Een aantrekkende markt en de verhuizing naar Rotterdam spelen hierin een rol, zo denkt de organisatie.Design District wordt van 7 t/m 9 juni gehouden in de oude Van Nelle Fabriek in Rotterdam en niet meer op het Taets terrein in Zaandam waar de afgelopen vijf jaar de beurs plaatsvond. Daarmee is het evenement weer terug op de oude stek want Design District werd van 2004 tot 2011 onder de naam 100% Design in Rotterdam gehouden, ook in de Van Nelle Fabriek.


Voorbeiding beursstand bij tapijtfabrikant Tretford, een van de deelnemers.

Sterke groei
Mede dankzij de verhuizing zal de beurs dit jaar groter zijn dan ooit, zo vermoedt organisator Evelien de Leeuw. ‘De Van Nelle Fabriek heeft een bepaalde uitstraling en Rotterdam ligt gunstiger voor mensen uit het zuiden.’ Ook de aantrekkende markt speelt mee, zo denkt zij. Het gevolg is zo’n 200 deelnemers, terwijl vorig jaar de teller op 150 bleef steken. Alle productcategorieën zijn volgens De Leeuw goed vertegenwoordigd. Er zijn 15 deelnemers die zich richten op buitenmeubilair. Zij zullen in de tuin van het gebouw zich presenteren.

Bezoekers
De bezoekersgroep bestaat uit interieurprofessionals zoals architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, retailers, facility managers en anderen die zich beroepsmatig met interieurinrichting bezig houden. Op de laatste dag zijn ook particulieren en studenten welkom.

Architectuurbureau DOEN is een vande deelnmers aan het off site programma.

Programma
Tijdens de beurs kunnen bezoekers lezingen, presentaties, discussies en tours bijwonen. Er is een off site programma waarbij verschillende bedrijven, studio’s en galerieën in Rotterdam kunnen worden bezocht. Iedere dag is er een rondleiding door de Van Nelle Fabriek, een karakteristiek complex dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Meer informatie: www.designdistrict.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten