Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Stoffenbeurs Decosit verplaatst naar oktober

De in Brussel te houden stoffenbeurs Decosit wordt op 5 en 6 oktober gehouden in plaats van september. Organisator Fedustria denkt dat op dat moment een fysieke beurs goed mogelijk is.

Met het opschuiven van een maand denkt de organisatie van Decosit een goed moment te hebben gevonden voor de kleinschalige specialistische stoffenbeurs in Brussel. Om het standhouders gemakkelijk te maken wordt gebruik gemaakt van uniforme stands die tegen een 'redelijke prijs' worden aangeboden. Mochten exposanten die zich al wel hadden aangemeld vanwege de verplaatsing van de beurs daarvan willen afzien, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Beursdata verschuiven
De verschuiving van de beurs is de zoveelste op rij. Decosit zou oorspronkelijk plaatsvinden in september 2020 maar toen veel voorjaarsbeurzen in verband met de verspreiding van het coronavirus naar het najaar werden verschoven, besloot de organisatie het evenement naar voren te halen omdat de kleinschalige beurs mogelijk 'weggedrukt' zou kunnen worden door andere, grote beurzen. Juni 2020 leek een geschikte datum, maar door de grote onzekerheden rondom de verspreiding van het coronavirus bleek dat toch niet haalbaar. Zo werd september 2021 de nieuwe datum. Dat wordt nu dus losgelaten en staat de beurs nu gepland voor 5 en 6 oktober aanstaande.

Meer informatie:www.decosit.brussels

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten