Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Stoffenbeurs in ETC

Op 19 en 26 november is er een gespecialiseerde stoffenbeurs in beurscentrum ETC in Culemborg. Naast een aantal externe aanbieders doen ook de bestaande stoffenexposanten mee, totaal 34. Met name stoffeerders zullen voor deze dagen worden uitgenodigd. 

Dit ‘stoffenevent’ zal plaatsvinden op de plek van het House of Styles in het centrum, een fraai aangeklede ruimte met compleet ingerichte interieurs op de begane grond en op het middenplein op de eerste verdieping. Daarnaast zullen de vaste exposanten op hun stand extra aandacht geven aan hun stoffencollecties. Zo ontstaat er volgens de organisatie een ‘stoffenroute’ door het hele centrum.

Stoffeergilde
Het geheel wordt gebracht onder de noemer The World of Fabrics, net zoals tijdens de najaarsbeurs in september behangaanbieders zich presenteerden onder de naam Wallpaper Wonder World.
Initiatiefnemer van de beurs is Christiaan Talla, die als spreekbuis optreedt van het Stoffeergilde een organisatie die opkomt voor de belangen van stoffeerders. De beursdagen zullen dan ook met name gericht zijn op deze bezoekersgroep. Entree en parkeren zijn tijdens de beursdagen gratis, net als koffie, thee en hapjes.

Deelnemers
Deelnemers zijn: Bart Brugman, Belliny, Bies Interieurs,  Buvetex, BW Bielefelder Werkstätten, Capiton Agenturen, Chivasso, Deco Trading, Diez, Dux International, Elements of Interior, Gebr. Peters, Harlequin, Höpke, Hulshof Leather, Imperial Collection, Indivipro,  JAB, Jannie van 't Hoff Productions, Karin Schouw Agenturen, Keymer, Kippers Agenturen,  Lancier, Marks Of Difference, Mercis, Ohmann, Prades, Reynaldo, Sanderson, Switch,  T.D.F., Teus van Doorn Agenturen, Zimmer + Rohde en Zoffany.

Meer informatie: www.etcexpo.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten