Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Stoffenbeurs Proposte gelijktijdig met meubelbeurs Milaan

Op de interieurstoffenbeurs Proposte zijn dit jaar voor het eerst ook een aantal textieldesigners aanwezig. De specialistische beurs wordt van 18 t/m 20 april gehouden in Cernobbio, vlakbij Milaan, gelijktijdig met de meubelbeurs aldaar.

 

 

De dertigste editie van Proposte omvat 68 deelnemers waarvan 29 uit thuisland Italië. Volgens de organisatie is de compacte beurs daarmee weer op pre-corona niveau. Dat wordt benadrukt want Cernobbio ligt in de regio waar het coronavirus in februari 2020 voor het eerst in Europa werd geconstateerd en het virus vele slachtoffers veroorzaakte. Raymakers is de enige vertegenwoordiger uit Nederland, België telt twaalf deelnemers. 

Toevoeging textieldsigners
Naast fabrikanten van meubel- en gordijnstoffen zijn er dit jaar voor het eerst ook een aantal textieldesigners aanwezig die normaal gesproken zich presenteren op Comocrea Interni, een minibeursje dat rond dezelfde tijd als zelfstandige 'beurs' in hetzelfde complex wordt gehouden. Omdat het  beurscomplex, direct gelegen aan het Comomeer, een beperkt aantal deelnemers toelaat zijn er in de nabijheid meerdere stoffenleveranciers die zich tijdens Proposte in villa's en hotels presenteren. Bezoekers kunnen gebruik maken van shuttlebusjes.

Gelijktijdig met Salone del Mobile
De beurs wordt gehouden van 18 t/m 20 april gehouden, op korte afstand van Milaan. Daar vindt van 18 t/m 23 april de Salone del Mobile plaats zodat geïnteresseerde bezoekers makkelijk even over en weer kunnen wippen.

Meer informatie: www.propostefair.it

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten