Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Stoffenbeurs Proposte verplaatst naar september

De beurs Proposte in het Italiaanse Cernobbio is verplaatst naar eind september. Dit in verband met de beperkingen en bedreigingen die er zijn vanwege het coronavirus.
 


De beurs zal nu plaatsvinden van 23 tot en met 25 september in plaats van 27 tot en met 29 april. Belangrijke redenen om de beurs niet te laten doorgaan zijn de beperkingen in de luchtvaart en het cancelen van vluchten naar Italië vanuit diverse landen, zo laat de beursorganisatie weten.
De beurs vindt sinds jaar en dag plaats in Cernobbio, direct aan het Comomeer, niet ver van Milaan en gelegen in de provincie Lombardije, precies de regio in Italië die het sterkst is getroffen door het coronavirus.

Besmet gebied
Vanwege de ligging was de oorspronkelijke beurs bewust gepland net na de Salone del Mobile die de week daarvoor in Milaan zou worden gehouden. Bezoekers zouden dan twee beurzen in korte tijd kunnen bezoeken, zo was de gedachte. Vanwege de problemen rond het coronavirus werd de meubelbeurs in Milaan al eerder uitgesteld en doorgeschoven naar juni.

Specialistische stoffenbeurs
Proposte is een kleine specialistische beurs voor meubel- en gordijnstoffen waar met name de Italiaanse stoffenproducenten aanwezig zijn. Naast exposanten in het beursgebouw zijn er ook bedrijven die tijdens de beursdagen hun klanten ontvangen in villa's en hotels in de buurt van de beurs.

Meer informatie: www.propostefair.it


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten