Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Stoffenbeurs Proposte verschoven naar 2021

Proposte stond gepland voor 23 tot en met 27 september, maar de onzekerheden in het internationale reisverkeer vanwege corona zijn zodanig dat de organisatie heeft besloten om de beurs door te schuiven naar 2021.
 


Het is de tweede keer dat de organisatie moest besluiten een andere datum te prikken voor de kleine en specialistische stoffenbeurs. Oorspronkelijk zou de beurs van 27 tot en met 29 april worden gehouden, net na de Salone del Mobile in Milaan. Vanwege de snelle verspreiding van het coronavirus – Italië werd in februari zeer zwaar getroffen – kon de beurs niet doorgaan en ook voor september is het coronavirus de oorzaak van het afgelasten van de beurs.Driekwart van de beursbezoekers komt uit het buitenland en met de onzekerheden rond het internationale reisverkeer bleek het te riskant om de beurs in september te laten doorgaan, zo laat de organisatie weten.

Online actief
De beurs wordt nu pas weer in 2021 gehouden, de exacte datum volgt later. 'De komende maanden zal Proposte samen met exposanten steeds vaker op social media te vinden zijn', zo wordt beloofd. Ook wordt er gewerkt aan een 'online transitie' in aanloop naar de volgende editie van de beurs.

Meer informatie: www.propostefair.it

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten