Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Stressless gaat samenwerken met Otto

Otto gaat samenwerken met Ekornes, de fabrikant van Stressless. Otto is een grote online speler en heeft ook nog steeds een catalogus waaruit besteld kan worden.

Ekornes is beter bekend als fabrikant van Stressless, groot in relaxfauteuils en banken. In Duitsland gaat de Noorse meubelfabrikant samenwerken met Otto dat naar eigen zeggen marktleider is in de online meubelhandel in de Duitssprekende landen. Met deze samenwerking wil Ekornes ervaring opdoen in zowel de groeiende online handel als de klassieke verzending via een postorderbedrijf.

Webshop massief houten meubelen
Otto is vooral sterk in fashion en ‘lifestyle’, maar voorziet een verdere groei in de online verkoop van meubelen. Als uitvloeisel daarvan lanceert het bedrijf een speciale webshop (naturloft.de) voor massief houten meubelen in landhuisstijl. Om het ‘natuurlijke karakter’ van de producten te accentueren wordt alleen FSC gecertificeerd hout gebruikt. Het assortiment bestaat uit tafels, kasten, zitmeubelen, bedden, keukens en ook een randsassortiment met voerkleden, gordijnen, bed- en badtextiel.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten