Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Styling en restyling in ETC Expo

Komend weekend start de voorjaarsbeurs in het ETC Expo. Het centrum is binnen deels gerestyled, inclusief een nieuwe inrichting van het restaurant.

De beurs in het ETC Expo in Culemborg is de eerste in het rijtje vakbeurzen voor de interieursector die in de komende weken worden gehouden. De beurs is op zaterdag 26 en zondag 27 januari toegankelijk voor consumenten, de laatste twee dagen zijn voorbehouden aan het vakpubliek. Voor de beurs is samenwerking gezocht met het blad Stijlvol Wonen en ‘woondesigner’ Marcel Wolterinck.

Restyling
Het House of Styles, diverse ruimtes die volledig zijn aangekleed met producten van exposanten, is volledig gerestyled met de nieuwste interieurproducten. Ook het restaurant is opnieuw ingericht. Het Perscentrum Wonen zal ‘een verbazingwekkende presentatie van trends in het interieur’ neerzetten, zo belooft de beursorganisatie.
Belangrijkste onderdeel van de beurs zijn natuurlijk de nieuwe collecties van de exposanten. Die zijn te vinden in de productgroepen stijlvolle meubelen, woontextiel, woondecoratie, vloerbedekking, sfeer en projectverlichting, verf, behang, maatwerk en interieuraccessoires.

Mutaties
Intern is er wat geschoven door de diverse standhouders. Er zijn een paar nieuwe exposanten, er zijn wat bedrijven verdwenen, er zijn wat verschuivingen en een paar exposanten hebben hun standruimte vergroot. Voor de precieze invulling: zie de site. De beurs wordt gehouden van 26 t/m 29 januari, iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.etcexpo.nl
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten