Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Stylistenvereniging Crisp organiseert netwerkevenement

Crisp houdt op 4 november in Maarssen haar tweejaarlijkse netwerkevenement Inspiring Contacts. De dag is bedoeld voor interieurstylisten, vastgoedstylisten en andere professionals uit de woonbranche. Thema is ‘Toekomstproef Talent’.

Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten Crisp richt op haar netwerkdag de blik op de toekomst met diverse sprekers. Daarbij zijn er speciale sessies voor stylisten die zich bezig houden met interieurinrichting en stylisten die zich richten op vastgoedstyling. Meindert Bos, creative director bij raamdecoratiefabrikant B&C, geeft zijn trendvisie waarbij hij zich richt op het ‘nomadisch wonen’. Wonen (en werken) zullen volgens hem meer en meer onafhankelijk worden van plaats en tijd dankzij de vrijheid die techniek ons geeft.

Klein(er) wonen
Marjolein Jonker sluit hierbij aan door een lezing over de Tiny House movement. Een Tiny House is een klein huis dat liefst ook verplaatsbaar is. De (internationale) beweging hierachter richt zich op klein en mobiel wonen waarbij bewust gekozen wordt voor weinig consumptie en weinig spullen. Marjet Rutten, die zichzelf afficheert als ‘aanjager, innovator en marketeer voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector’, zal ingaan op de structurele veranderingen in de bouwsector.


De netwerkdag wordt gehouden in Style Inn in Maarssen.

Toekomstige trends
Anya van de Wetering van Kamer465, een concept- en stylingbureau dat gespecialiseerd is in interieur- fotostyling, zal vertellen over zichtzelf en haar werk. De dag wordt besloten door trendverkenners Jan Henk Bouman en Wim van Rooijen van het bedrijf Fountainheads. Zij zullen aangeven hoe belangrijk het is om als ondernemer je tijdig aan te passen voor de toekomst. Sterker nog, zij stellen dat ‘leren vanuit de toekomst’ noodzaak is.

Aanmelden en meer informatie: www.bnscrisp.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten