Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Sylvie Meis publiekstrekker tijdens beurs Ambiente

Sylvie Meis is op 12 februari speciale gast op Ambiente. Zij fungeert als eye cather voor de pers en steun in de rug voor Nederlandse exposanten omdat Nederland Partnerland is tijdens de beurs.

Ieder jaar wordt een land tijdens de beurs Ambiente in het zonnetje gezet en aangemerkt als Partnerland. Dat is voor komende editie (9 t/m 13 februari in Frankfurt) Nederland. Om hiervoor extra aandacht te krijgen wordt iedere keer een bekend persoon uitgekozen die dient als eye cather voor de pers. Sylvie Meis is degene die Nederland zal 'vertegenwoordigen' op de beurs. Zij krijgt op 12 februari een rondleiding op de beurs.

Celebrity
Meis is bekend als ex-vrouw van voetballer Rafael van der Vaart en daarnaast model, presentatrice en actrice. Zij woont en werkt al jaren in Duitsland en is daar een celebrity die bekendheid verwierf als presentatrice van diverse tv shows. Ook haar privéleven wordt daar in de pers breed uitgemeten. In Nederland was zij een paar jaar uithangbord van lingerieketen Hunkemöller en momenteel heeft zij een eigen sieradenlijn en een lingerielijn onder de naam Sylvie flirty lingerie.

Meer informatie: www.ambiente.messefrankfurt.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten