Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Thonet opent eerste conceptstore in Nederland

De Duitse meubelproducent Thonet opent 15 mei een eigen showroom in Amsterdam. Naast het tonen van de collectie kunnen architecten, dealers en consumenten er terecht voor advies.

In de 400 vierkante meter grote showroom worden actuele Thonet-meubelen tentoongesteld. De Concept Gallery, zoals Thonet het noemt, geeft architecten, dealers en eindgebruikers een goede indruk van de collectie van Thonet. Daarnaast kunnen bezoekers er terecht voor advies over de meubelen en bijbehorende dienstverlening. De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en maandag toegankelijk op afspraak.

Samenwerking dealers
In de nieuwe showroom is ook de wanden- en vloerenspecialist Senso gevestigd en het concept is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven. Ook dealers zijn actief betrokken bij de Concept Gallery want de financiële en logistieke afwikkeling van de geplaatste orders loopt via hen. De showroom ligt in het architectonisch interessante IJburg in het oosten van Amsterdam en vormt volgens Thonet ‘het juiste decor voor wisseltentoonstellingen rondom woning- en projectinrichting’. De Concept Gallery is voor de producent uit Frankenberg de grootste showroom buiten Duitsland.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten