Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Tipi tent voor huisdieren

Webwinkel en designmerk Made.com lanceert vandaag een tipitent voor honden en katten als aanvulling op de beddencollectie voor huisdieren. De introductie van de tent valt samen met het exact 50 jaar geleden gehouden Woodstock festival, icoon van de hippiecultuur.
 


De tipi tent voor huisdieren is gemaakt van vilt en grenen stokken met daarin een kussen dat geschikt is voor zowel katten als middelgrote honden. Het is een vervolg op de introductie van een aantal huisdierbedden in oktober 2018 en inmiddels heeft Made.com een aardige keus aan dierenbedden. 'Met stijlen van Bauhaus tot retro en van Nordic tot modern luxe, hebben de meest chique honden en favorieten katachtigen een ruime stijlvolle keuze – ongeacht hun interieur stijl', aldus een toelichting.

50 jaar Woodstock
Dat de introductie van de tipi tent vandaag plaatsvindt, is geen toeval. Exact 50 jaar geleden begon in de Verenigde Staten het iconische Woodstock festival dat drie dagen duurde en wordt gezien als extreme exponent van de toenmalige hippiecultuur. Het eigenlijke festival vond plaats op een weiland in de plaats Bethel, zo'n 70 kilometer van Woodstock.
Made.com haakt daar nu op in en ziet de tipi als 'een geweldig eerbetoon aan het zomerseizoen voor onze viervoeters.' Daarbij worden de baasjes van de honden en katten warm gemaakt met de omschrijving 'Woefstock.'

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten