Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Touractie PPC: win een fiets

Groothandel PPC (Plinten & Profielen Centrale) houdt een actie waarbij klanten een fraaie fiets kunnen winnen. Reden? PPC is distributeur van Quick-Step dat sponsor is van de Etixx-Quick Step ploeg.

Quick-Step is al jarenlang sponsor van een wielerploeg en houdt daarom jaarlijks acties rond de Tour de France. Dit jaar maken klanten van PPC kans op het winnen van een Specialized Allez Expert met Shimano Ultra onderdelen. Deze fiets heeft een aluminium frame met een carbon voorvork en crankstel en een winkelwaarde van ruim 2.000 euro. Wie de juiste tourwinnaar voorspelt, maakt kans op deze sportieve hoofdprijs. Een gokje wagen, kan per lot. Alle klanten van de groothandel hebben via de nieuwsbrief ‘PPC Centraal’ een lot ontvangen en kunnen dus meedoen.

Meer vloeren, meer kans
De kans op winnen kunnen klanten vergroten door het bestellen van een Quick-Step vloer. Per vloer ontvangt de klant een extra lot en het aantal vloeren - en daarmee het aantal loten - is onbeperkt. De actieperiode loopt tot het einde van de Tour de France, 26 juli. Naast de fiets worden er onder de deelnemers drie wielrenoutfits van Quick-Step verloot.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten