Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Trendhopper breidt uit naar Duitsland

De formule Trendhopper is gestart met een shop-in-shop in een tweetal Duitse woonwinkels. In het eerste kwartaal zullen er nog twee winkels het Trendhopper-concept opnemen.
 


Trendhopper wordt in Duitsland gezien als een merk voor het 'trendbewuste middensegment'. In Nederland heeft Trendhopper twintig vestigingen die deels zelfstandig en deels binnen een grotere zaak hun eigen plek vinden en wordt gewerkt met franchisers. In Duitsland – waar vaak sprake is van enorme woonzaken – wordt Trendhopper neergezet als 'vloerconcept' in zo'n groot meubelwarenhuis. Het assortiment uit Nederland wordt overgenomen, net als de inrichting.

Duitse moederorganisatie
Trendhopper is onderdeel van VME Nederland, dat op haar beurt valt onder Einrichtungspartnerring VME GmbH & Co. KG, een Duitse inkooporganisatie. VME Nederland voert de regie over de Duitse Trendhopper-vestigingen, VME in Duitsland doet de marketing. Naast de eerste pilot met de twee zojuist geopende Trendhoppers zullen er dit voorjaar nog twee bijkomen. 
Het is niet de eerste keer dat Trendhopper de oversteek maakt naar de oosterburen. In 2014 werd een Trendhopper in Leverkusen geopend, maar die is op een gegeven moment opgeheven. 

 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten