Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Trendlezing in beurscentrum ETC

Op 9 november houdt trendwatcher Anne Marie Commandeur en lezing over (textiel)trends in het ETC in Culemborg. De bijeenkomst wordt georganiseerd door stylistenvereniging BNS Crisp.
 


De lezing van Anne Marie Commandeur is een afgeleide van de trends die zij, samen met andere specialisten, heeft geformuleerd voor de beurs Heimtextil die ieder jaar in Frankfurt wordt gehouden. De lezing, getiteld Nothing New, Everything New, haakt in op de heroverweging die noodzakelijk is om te komen tot een meer duurzame toekomst. Hiervoor is een zekere aanpassing nodig omdat nu kasten uitpuilen en zolders volstaan met spullen die de industrie ieder jaar weer 'aanvult' door nieuwe producten te presenteren.

Grote belangstelling
Er is veel belangstelling voor de lezing want naast de geplande ochtend- en middagsessie is er op 9 november 's midddags nog een extra sessie ingelast. Omdat de bijeenkomst plaatsvindt in het ETC Design Center Europe kunnen deelnemers die dag ook terecht bij de daar aanwezige bedrijven die daar een showroom hebben met meubels, stoffen, verf, vloerbdekking, verlichting en andere interieurproducten.

Meer informatie: www.bnscrisp.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten