Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Trends in textiel, vorm en kleur op beurs Heimtextil

Het laten zien van te verwachten trends voor de toekomst is een essentieel onderdeel van Heimtextil. Dat gebeurt op de beurs onder meer met materialen van de daar aanwezige exposanten.

In hal 3.0 worden op Heimtextil (8 t/m 11 januari in Frankfurt) een vijftal trends getoond die verschillende designers, in samenwerking met Messe Frankfurt, hebben benoemd. De trends zijn bedoeld als inspiratiebron voor bezoekers (en exposanten) en moeten enig houvast geven om te achterhalen 'waar het heen gaat' met mogelijke trends. Naast een fraaie enscenering met daarin verwerkt een groot aantal stalen van exposanten zal de trendshow ook de te verwachten trendkleuren aangeven.

Trendshow
De trendshow zal onder de naam Trend Space te zien zijn in hal 3.0. In dezelfde hal zijn ook een groot aantal designers en studio's verzameld die veelal vooruitlopen op de trends die te zien zijn in interieurstoffen en op behang. Met andere woorden: de dessins die later gebruikt zullen gaan worden voor dekbedovertrekken, behang en gordijn en meubelstoffen.
Wie de specifiek benoemde trends wil bekijken kan dit zien via een filmpje.

Meer informatie: www.heimtextil.messefrankfurt.com


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten