Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Tropenrooster voor winkel Swiss Sense

Deze week kunnen klanten van Swiss Sense in Utrecht van 8.00 uur 's morgens tot 's avonds 22.00 uur terecht in de winkel. Vooral de avondopenstelling lijkt te werken.

Onder het motto 'Swiss Sense ligt niet wakker van tropische temperaturen' hanteert het beddenbedrijf deze week een tropenrooster voor de winkel in Utrecht. Want de hitte leidt overdag tot terughoudendheid bij mensen om op stap te gaan en met een verruiming van de openingstijden kan dat worden tegengegaan, is de gedachte. 'Zo kunnen zij de extreme hitte gedurende dag mijden en het hoofd koel houden tijdens hun zoektocht naar het perfecte slaapcomfort', aldus Swiss Sense.

Mediterrane hapjes
De aangepaste openingstijden gelden deze week en volgens een medewerker is het vooral 's avonds 'druk'. Tot nu toe loopt de actie alleen in Utrecht en alleen deze week. Of de actie ook in andere winkels zal worden gehouden of een verlenging gaat krijgen, is niet duidelijk. Naast de verruimde openingstijden serveert de winkel ook mediterrane hapjes. Of het geheel ook gepaard gaat met een siesta van het winkelpersoneel? Nee, dat is niet het geval. Zij zijn gedurende de hele dag aanwezig.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten