Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Tsjeard Blom directeur van Vroomshoop Meubelen

Tsjeard Blom is benoemd tot directeur van Vroomshoop Meubelen. Blom was tot nu toe commercieel directeur bij de fabrikant van bedden en slaapkamermeubelen uit Vroomshoop.

Blom neemt de functie over van Hennie van der Most die als eigenaar ook officieel als directeur fungeerde. Blom werkt al geruime tijd bij Vroomshoop en voor de klanten zijn er geen gevolgen voor de directiewisseling. ‘Wij hadden de taken verdeeld over vier personen en dat werkte, maar was niet echt handig’, aldus Blom. Hoewel de beddenbranche matige tijden doormaakt en met negatieve cijfers heeft te maken, zit Vroomshoop in de plus, laat Blom weten. ‘Wij zien een groei in ledikanten en vooral in de zorgsector doen wij het goed.’

Marktleider
Vroomshoop Meubelen, opgericht in 1950, is producent van houten bedden en slaapkamermeubelen en is volgens eigen zeggen marktleider op het gebied van seniorenbedden. In 2010 ging het bedrijf failliet en werd het overgenomen door multi-ondernemer Hennie van der Most die dus tot voor kort ook als algemeen directeur bij Vroomshoop fungeerde.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten