Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Tuinbeurs Spoga toch afgelast

De Spoga is geannuleerd. De grote tuin(meubel)beurs in Keulen zou begin september plaatsvinden, maar omdat veel exposanten en bezoekers aangaven niet te zullen komen, heeft de organisatie besloten de beurs te schrappen. Tegelijkertijd wordt de beurs met ingang van 2021 een paar maanden eerder dan gewoonlijk gehouden.
 

V.l.n.r: Stefan Frese (directeur Spoga-Gafa), Catja Caspary (vice president) en Oliver Frese (coo) tijdens de persconferentie van de Spoga-Gafa op 13 mei.

Nog recentelijk liet de organisatie van de Spoga weten dat de voorbeidingen voor de beurs (6 t/m 8 september in Keulen) in volle gang waren, maar nu is toch besloten om het evenement te annnuleren. 'Een grote meerderheid van de exposanten en bezoekers heeft de afgelopen weken besloten de Spoga/Gafa niet te bezoeken', aldus een vandaag verstuurd persbericht van de beursorganisatie. Redenen zijn de actuele ontwikkelingen rond het coronavirus. Daarbij speelt een rol dat er in Duitsland nieuwe brandhaarden zijn opgedoken en dat er veel onduidelijkheid is over het intercontinentale reisverkeer.

Permanente vervroeging beurs
Hoewel de beursorganisatie zegt veel gedaan te hebben aan voorzorgsmaatregelen kiest zij nu eieren voor haar geld en annuleert 'de grootste tuin-lifestylebeurs ter wereld'. De beurs vond altijd begin september plaats en wordt nu vastgezet op 30 mei tot en met 1 juni 2021. Die vervroeging van een paar maanden is niet tijdelijk, maar zal zo blijven. Eind mei wordt dus in het vervolg de nieuwe datum voor de beurs die de trends wil tonen voor het tuinseizoen van een jaar later.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten