Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Tuin(meubel)beurs Spoga gaat door als gepland

Uitgaande van de huidige situatie gaat de Spoga in Keulen gewoon door. De beurs, belangrijk moment voor leveranciers van tuinmeubelen en aanverwante zaken, staat gepland voor 6 tot en met 8 september.


De beursorganisatie zegt er alles aan te doen om de tuinbranche te ondersteunen bij de terugkeer naar een 'nieuwe normaliteit'. Voor zover nu bekend kan de beurs doorgaan (tot eind augustus zijn in Duitsland alle grootschalige evenementen verboden) en denkt de organisatie in drie dagen de circa 40.000 bezoekers goed te kunnen spreiden over de 230.000 vierkante meter van het beursterrein. Bezoekers moeten zich van tevoren registreren en verschillende maatregelen moeten de veiligheid garanderen.

Gegarandeerde veiligheid
Hygiëne en afstand houden zijn belangrijke elementen die de veiligheid moeten garanderen. Dat laatste geldt voor zowel de entrees, de wandelgangen als de stands. De organisatie gaat daarbij uit van de 'professionele verhouding tussen exposanten en bezoekers' en zal ook gebruik maken van digitale systemen om bezoekersstromen te reguleren.

Bij afstel geld terug
Mocht de beurs onverhoopt toch te moeten worden verschoven en past dat niet voor een deelnemer dan krijgt deze zijn geld terug, zo belooft Koelnmesse. Mocht de beurs vanwege het coronavirus niet kunnen doorgaan dan zulln kosten voor exposanten en bezoekers gerestitueerd worden.

Meer informatie: www.spogagafa.de
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten