Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Tweede editie beurs Evolution al in september

Op 4 en 5 september is de tweede editie van Evolution, een beurs voor ontwerpstudio's en designers van behang, textiel en stationery. De beurs springt in op het afgelasten van de beurs Indigo die in september in Brussel zou plaatsvinden.
 


Begin juni vond in Amsterdam de eerst editie plaats van Evolution, een beurs van designstudio's en zelfstandig ontwerpers die dessins maken voor textiel (denk aan dekbedovertrekken en gordijnen), behang, stationery en merchandise. De beurs trok een bescheiden aantal van 400 bezoekers, maar toch komt er begin september al een tweede editie. Hoe zit dat?
 


Afgelasting Indigo
Vorige maand werd bekend dat de beurzen MoOD en Indigo, sinds jaar en dag in september in Brussel gehouden, niet doorgaan. Indigo is een vergelijkbare beurs als Evolution en plotseling zagen deelnemers aan Indigo de kans vervliegen om zich via die beurs aan een internationaal publiek te kunnen presenteren. Evolution springt daar nu op in door, een paar maanden na de première in Amsterdam, wederom een beurs te organiseren.

Snelle oplossing
De beurs zal, net als de eerste keer, plaatsvinden in de Westergasfabriek in Amsterdam. Organisator Chris Verbeek van Verbeek Designs, zelf jarenlang exposant op Indigo, vertelt in het Belgische vakblad Decostyle wat er gebeurde toen plotseling bekend werd dat Indigo was afgelast. 'Zeer verontruste studio’s benaderden mij om te kijken of ik dat gat niet zou kunnen opvullen.' Omdat de eerste editie van Evolution Amsterdam het zo goed deed, lag de oplossing voor de hand. 'De beurs liep perfect en omdat de meeste exposanten al aangaven volgend jaar te willen terugkomen en door het feit dat we al een wachtlijst hadden, is de sprong naar een nieuwe editie in september klein.'

Meer informatie: www.evolutionfair.com/


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten