Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Tweede editie trade show showUP in augustus

Op 25 en 26 augustus is de tweede editie plaats van showUP, een kleinschalige trade show voor cadeaus en woonaccessoires. De locatie is wederom de Kromhouthal in Amsterdam.

Begin februari startte showUP als pilot en de resultaten waren zodanig dat er een vervolg aan wordt gegeven. Deelnemers zijn agenten, ontwerpers en fabrikanten van eigentijdse en design woonaccessoires en gifts. Bezoekers zijn retailers, inkopers en andere professionals uit de woonbranche. Organisator HPR ziet ook bloggers als doelgroep. De show is ‘een compact event waar bezoekers in korte tijd de juiste merken zien en de juiste producten vinden’, aldus de organisatie.

Scandinavië sterk aanwezig
Hoewel kleinschalig zijn er een behoorlijk aantal buitenlandse namen aanwezig waarbij opvallend veel uit Scandinavië. Uit Nederland komen onder meer Kitsch Kitchen, Global Affairs en &Klevering, de initiatiefnemers van de show. Nieuwe Nederlandse deelnemers zijn onder andere wowgoods, de Krantenkapper en Pillah. showUP wordt gehouden in de Kromhouthal, onderdeel van een oude scheepswerf in Amsterdam-Noord.

Meer informatie: www.showup.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten