Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Tweede editie voor beurs Dutch Design Dock

Medio september wordt in Nieuwegein de tweede editie van Dutch Design Dock gehouden, een beurs voor aanbieders in het hogere segment. Het is tegelijkertijd met de najaarsbeurs in de Woonindustrie.

De tweede editie van de kleinschalige beurs (tot nu toe 17 deelnemers) wordt gehouden in De Beursfabriek, voorheen bekend als de Home Boxx, het gebouw achter beursgebouw De Woonindustrie.  Dutch Design Dock verenigt een aantal A-merken uit het hogere segment. Dat zijn vooral producenten van meubelen, maar ook karpetten en stoffen zijn vertegenwoordigd. Deelnemers tot nu toe zijn: Alberta, Beek collections, COR, Gabriël, Castelijn, Perletta Carpets, Gabriel, Gelderland, Label, Leolux, Odesi, Pilat & Pilat, JAB, Pode, Studio Henk, QLIV en Rossetto.

Parallel met beurs in De Woonindustrie
Dutch Design Dock werd vorig jaar september voor het eerst gehouden en is de opvolger van de beurs die in 2016 en 2015 werd gehouden in The Wall, het aan de A2 bij Utrecht gelegen koop- en belevingscentrum annex geluidsscherm. De beurs wordt gehouden van 16 t/m 18 september en loopt parallel met de najaarsbeurs in De Woonindustrie die ernaast is gelegen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten