Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Uitbreiding meubelprogramma Villeroy & Boch

De Duitse fabrikant Villeroy & Boch breidt het meubelprogramma verder uit. Deze worden in licentie onder meer geproduceerd door W. Schillig, Collection C, FEY & Co. en Geha.
 


Afgelopen najaar introduceerde Villeroy & Boch deserviezen, maar verkoopt ook sanitair, bestek, kranen en spoelbakken voor keukens, tegels voor binnen en buiten, verlichting, laminaatvloeren eerste woonmeubelen en dat wordt nu uitgebreid met een nieuw programma. Daarmee wordt het aanbod producten dat onder deze naam wordt geproduceerd nog groter. Villery & Boch – in Duitsland een zeer bekende naam – maakt van oorsprong en een compleet programma meubelen onder die naam. 

Uitbreiding meubelprogramma
Het meubelprogramma omvat inmiddels banken, stoelen, tafels en bedden die in licentie door andere fabrikanten worden geproduceerd. Dat wordt nu uitgebreid met het programma Villeroy & Boch-Mosaïque. Hiervoor werkt het bedrijf samen met W. Schillig, Collection C, FEY & Co. en Geha die als licentiepartner optreden.

In Nederland beperkt assortiment
Villeroy & Boch (opgericht als pottebakkerij in 1748) maakt gebruik van de naamsbekendheid om zich in Duitsland breed te kunnen etaleren met een groot aantal woonproducten. Ook in Nederland is het merk verkrijgbaar, maar is het aanbod een stuk kleiner en ontbreken bijvoorbeeld de woonmeubelen. Hier is het bedrijf vooral bekend vanwege het sanitair en serviesgoed.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten