Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Uitgebreid lezingenprogramma tijdens meubelbeurs IMM

Tijdens de beurs IMM zijn er iedere dag lezingen over diverse onderwerpen. Naast aandacht voor algemene en specifieke trends, komen ook begrippen als duurzaamheid en design aan de orde.
 


Met uitzondering van de laatste dag zijn er tijdens de beurs (13 t/m 19 januari in Keulen) iedere dag lezingen. Deze worden allemaal gehouden in hal 3.1 op de afdeling The Stage. Iedere dag wordt begonnen met een kort verhaal over trends, materialen, kleuren en nieuwigheden op de beurs zelf. Daarna volgen er allerlei lezingen verspreid over de hele dag. Sommige lezingen worden meerdere malen gehouden, de meeste slechts een enkele keer.

Van duurzaamheid tot digitalisering
Naast de lezingen over trends op de beurs zijn er diverse sprekers die zullen ingaan op algemene trends zoals urbanisatie en specifieke trends over onder meer kleur en lifestyle. Duurzaamheid komt onder meer aan bod in relatie tot materialen en 'slimme' meubelen. Andere onderwerpen: licht en verlichting, ontwikkelingen in meubelstoffering, digitalisering, storytelling voor merken en de toekomst van wonen en de daarbij behorende inrichting. Ook zal er worden gesproken over de toekomst van de retail in home & living en de rol van platformen hierin.
Naast de lezingen zijn er ook verschillende meerdere panelgesprekken met deskundigen

Kijk hier voor het complete programma

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten