Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Uitgebreid randprogramma tijdens beurs InCoDa

Tijdens de Interieur Collectie Dagen zijn er diverse activiteiten. Zo is er een trendpresentatie, zijn er diverse lezingen, het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP) en het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP). Ook is er een wedstrijd parketleggen voor kinderen.
 


Trekpleister tijdens de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) izijn al jaren het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP) en het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP). Nieuw is een wedstrijd parketleggen voor kinderen van 8 tot 12 jaar, meteen gedoopt tot Nederlands Kampioenschap. Dat gebeurt op zondag 11 september. Onder leiding van professionals maken de kinderen naar eigen inzicht een bord van 100 x 100 cm dat ze na afloop mee naar huis mogen nemen.

Lezingen
Alle dagen zijn er diverse lezingen en voordrachten. Ook op zondag is er (2x) een 'masterclass' interieurfotografie, op maandag een trendlezing over de woontrends van 2023 en en lezing over fysieke winkelbeleving. Op dinsdag is er een 'projectinrichting inspiratiesessie'.

Presentaties
Ook is er tijdens de beurs werk te zien van leerlingen van het Hout- en Meubileringscollege. Daarnaast kan je op de beurs 'nieuw stoffeertalent en de opleidingsinstanties van Nederland ontmoeten op het NKWP', zo laat de beursorganisatie weten.
InCoDa wordt van 11 tot en met 13 september geehoudeen in Gorinchem.

Meer informatie: www.interieurcollectiedagen.nl


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten