Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Uitgebreid randprogramma tijdens beurs Tendence

De beurs Tendence biedt de bezoeker een groot aantal nevenactiviteiten met lezingen, workshops en concrete tips om de winkel aantrekkelijker te maken. Hiermee wordt de beurs meer dan een platform waar exposanten hun producten tonen.De beurs Tendence (30 juni t/m 3 juli in Frankfurt) richt zich op twee groepen bezoekers. Enerzijds de kleinere retailers die inkopen doen voor het najaar (met name de kerstperiode) en anderzijds de grote volume inkopers van warenhuizen, ketens en tuincentra die de beurs gebruiken voor oriëntatie op voorjaar/zomer 2019. Naast het brede productaanbod biedt de beurs een divers nevenprogramma dat zich met name richt op de (kleine) zelfstandige winkelier.

Concrete tips
Een voorbeeld hiervan is Tendence.Impulse. Op dit beursonderdeel kunnen bezoekers informatie krijgen hoe zij hun winkel aantrekkelijker kunnen maken voor hun klanten. Dan kan gaan over de inrichting van hun zaak, maar ook over de inzet van social media en marketing. Diverse experts zijn aanwezig en er zijn verschillende workshops.  Een onderdeel van Tendence.Impulse is niet fysiek zichtbaar op de beurs want het is een digitaal platform onder de naam Impulse.tool. Hier kunnen winkeliers (na registratie) concrete informatie vinden over specifieke activiteiten die zij zouden kunnen organiseren, bijvoorbeeld een barbecue, feest of workshop. Ook zijn op dit platform reacties van collega's te vinden waardoor het een plaats wordt voor het opdoen van handige tips en concrete ideeën.

Tendence Academy
Onder het motto Tendence Academy zijn er een aantal verschillende lezingen over onder meer trends, succesvol werken met social media, gebruik van emotie in het verkoopgesprek, mogelijkheden met een webshop en tips voor etaleren. Daarnaast is er een show over concept stores, is er een inspiratieplein met trends en organiseren een achttal exposanten The Village, een plein waar omheen zij hun stands hebben gebouwd.

Uitbreiding outdoor living
Het vorig jaar gestarte onderdeel outdoor living wordt uitgebreid. Hier vindt de bezoeker levende planten en outdoor lifestyle producten, deels binnen en deels buiten gesitueerd. Wie wil kan met een pendelbus naar de tuinbeurs Gardiente die net buiten Frankfurt wordt gehouden.

Meer informatie: www.tendence.messefrankfurt.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten