Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Uitgeverij Lakerveld failliet verklaard

Uitgeverij Lakerveld, is op 5 oktober failliet verklaard. Lakerveld is onder meer uitgever van diverse vakbladen voor de woon- en interieurbranche. Het bedrijf werd in september overgenomen door uitgeverij Vakbladen.com.

Het faillissement kwam kort nadat eerder deze week surseance van betaling was verleend aan Lakerveld. De uitgeverij richt zich met diverse vakbladen op verschillende markten en is onder meer uitgever van Vakblad Meubel, Parketblad, Vakblad Slapen, Home & Living en Vakblad voor de Woninginrichter. Op de sites van de eerste twee bladen (gedateerd 5 oktober) wordt melding gemaakt van de surseance en een mogelijke doorstart.

Toekomstperspectief
In dit bericht wordt ook gemeld dat alle voornoemde titels ‘de komende tijd op reguliere basis blijven verschijnen.’ Het bericht meldt verder: ‘De redactionele en commerciële medewerkers van deze titels blijven actief in de verschillende markten van deze titels. Het streven is en blijft om de lezers en de adverteerders te bedienen met vakgerichte informatie, inzichten en opinies via print en online.’

Uitgeverij Lakerveld, handelend onder de naam Seapress, werd vorige maand overgenomen door branchegenoot Vakbladen.com uit Zwolle.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten