Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Unipro heet voortaan Uzin Utz Nederland

Unipro, leverancier van toebehoren voor het leggen van vloeren, verandert van naam. De naamsverandering is onderdeel van de groeistrategie van het Duitse moederbedrijf.

Unipro is sinds 2004 onderdeel van de Uzin Utz Group, naar eigen zeggen marktleider in totaaloplossingen voor het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Het bedrijf, en ook dochterondernmening Unipro, groeien en om uniformiteit te brengen in de groeistrategie wordt Unipro per januari 2018 herdoopt in Uzin Utz Nederland bv. Ook het logo wordt aangepast. Verder verandert er niets voor het bedrijf, de medewerkers, de leveranciers en de klanten, zo laat Unipro weten.

Uzin Utz Group
De Uzin Utz Group produceert en levert producten voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Dat varieert van lijmen, egalisaties, gietvloeren, parket-olie en -lak tot machines en gereedschappen. Dit gebeurt onder de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo, codex en RZ. Het bedrijf heeft meer dan 1.100 werknemers in dienst en had in 2016 een omzet van 279 miljoen euro. Belangrijkste klantengroepen zijn vloerenleggers, architecten en bouwbedrijven. 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten