Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Utrecht loopt warm voor de Tour

Morgen start in Utrecht de Tour de France. Retailers in de stad proberen een graantje mee te pikken van de Tourgekte. Uiteraard met speciale fietsen en allerlei geelgekleurde producten, maar ook met het oer-Hollandse icoon Nijntje.

Bij Meubelzaak ComboDesign is de etalage verkleurd in geel. Karpetten, een bank, een kast, bijzettafeltjes en diverse accessoires zoals kaarsen, koffiekannen en glazen zijn geheel of gedeeltelijk uitgevoerd in diverse gradaties geel. Ook op de website komt de Tour naar voren. Van 1 t/m 13 juli loopt er een actie waarbij mensen die voor 200 euro of meer besteden (in winkel of webshop) kans maken op het winnen van een rood/gele fiets. Er is bewust gekozen voor een rood/gele fiets omdat ‘de hele stad vol staat met gele fietsen’, aldus een medewerker van ComboDesign.

Nijntje
Keck & Lisa (‘huis, tuin & spullen’) ligt aan de route waar de renners langskomen en pakt uit met allerlei Tour-gerelateerde producten. Gele dozen, schalen, tassen, lampen en andere accessoires geven de etalage een vrolijke aanblik. Best verkochte product is een kunststof Nijntje dat voor de gelegenheid een Tour-outfit draagt met een gele, groene of bolletjestrui. Ook is er een speciale Nijntje met het Utrechtse Tour-logo. Voor de verzamelaars: deze konijntjes worden slechts tijdelijk verkocht.

Pizzasnijder
Keck & Lisa verkoopt ook online. Absolute topper in de webshop is een pizzasnijder. Dat is een fiets waarvan het achterwiel fungeert als rolmes waarmee een vlijmscherpe demarrage kan worden gepleegd door zelfs de taaiste pizza.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten