Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vakbeurs showUP: fris en creatief

In augustus is de zesde editie van showUP, vakbeurs voor Home & Gift. Naast het aanbod van 200 bedrijven, ontwerpers en labels zijn er presentaties over ‘trends en ondernemen’.

De beurs showUP beleeft op 23 en 24 augustus haar zesde editie. Ruim 200 bedrijven, ontwerpers en labels zullen zich presenteren in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, vlakbij Schiphol. Naast het productaanbod zijn er op beide dagen interessante presentaties over onder meer trends. showUP profileert als ‘creatief en fris’ in een ‘inspirerende en stijlvolle setting’. De beurs biedt een breed aanbod van stationary, woonaccessoires, gifts en producten voor de gedekte tafel en richt zich op woon- en cadeauwinkels, bloemenzaken, webshops, bloggers en stylisten.

Stevige groei
De beurs werd voor het eerst gehouden in februari 2013 en is vanaf die tijd steeds gegroeid en blijkbaar is de groei er nog niet uit. Zo steeg het aantal deelnemers in de laatste twee edities van 100 naar 170 en voor komende augustus worden er ruim 200 verwacht. Desondanks blijft het een kleinschalig evenement met kleine, maar wel fraaie stands. De website geeft een overzicht van de 300 merken die vertegenwoordigd zullen zijn.

Meer informatie: www.showup.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten