Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vakbeurs Slapen geïntegreerd in beurscomplex De Woonindustrie

De Vakbeurs Slapen zal dit najaar worden gehouden in De Woonindustrie (DWI)in Nieuwegein. De deelnemers zullen zich apart presenteren, dus los van de bestaande 'slaapafdeling' in DWI.

De Vakbeurs Slapen zal parallel lopen met de najaarsbeurs in De Woonindustrie: van 13 t/m 15 september en op 21 en 22 september. Naar verwachting zal de beurs-in-een-beurs ongeveer dezelfde deelnemers trekken als vorig jaar, zo verwachten Jeroen Haarhuis en Cees Jansen van Haarhuis & Jansen. Zelf zullen zijn aanwezig zijn met de merken Viking, Dauny, Hypnos en Kreamat. Hoewel er een 'slaapafdeling' is in De Woonindustrie zullen de deelnemers van de Vakbeurs Slapen zich apart daarvan presenteren.

Andere locatie
De eerste twee edities van de Vakbeurs Slapen werden in Baarn gehouden, op korte afstand van en tegelijkertijd met de al langer bestaande mini-beurs Hollandsch Slapen. Nu de organisatie van deze laatste beurs dit jaar koos voor een andere locatie en er in de directe omgeving niets extra's aanwezig is, moest de Vakbeurs Slapen op zoek naar een ander adres. Los daarvan werd Hollandsch Slapen recentelijk vanwege corona doorgeschoven naar 2012. De Vakbeurs Slapen zal nu dus worden gehouden in Nieuwegein en zal daar ook plaatsvinden tijdens de voorjaarsbeurs van De Woonindustrie, 7 tot en met 10 februari 2021.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten