Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vakbeurs tijdens vt wonen & design beurs afgeblazen

De geplande vakbeurs tijdens de vt wonen & designbeurs (voorheen Woonbeurs) gaat niet door, zo laat beursorganisator Sanoma weten. Er is te weinig belangstelling voor.

‘Mensen willen heel veel, maar weten niet precies wat. Ze zijn afwachtend en onzeker en wij hebben onvoldoende bedrijven kunnen interesseren om nu deel te nemen’, concludeert Ingrid van Schooten, manager van de vt wonen & design beurs. ‘De vakbeurs gaat nu niet door, maar tijdens de vt wonen & design beurs gaan we er verder aan werken en het is zeker de bedoeling de beurs volgend jaar wel te laten doorgaan.’

Vraag van bedrijven
Het was de bedoeling dat tijdens consumentenbeurs tegelijkertijd op de eerste twee dagen een vakbeurs zou worden gehouden. Reden daarvoor was dat volgens Sanoma er vraag was voor zo’n evenement. Dus naast de ‘traditionele’ vt wonen & designbeurs (voorheen Woonbeurs) ook een vakbeurs. Er was in een vroeg stadium belangstelling van een aantal bedrijven, maar blijkbaar is dat niet aangegroeid tot zodanige omvang dat Sanoma hier een echte beurs van kon maken.

De vt wonen & designbeurs wordt gehouden van 27 september tot en met 2 oktober. 

Meer informatie: www.vtwonenendesignbeurs.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten