Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vakdagen in De Woonindustrie wederom verschoven

De Vakdagen in De Woonindustrie zijn wederom verschoven vanwege de restricties die gelden vanwege de coronapandemie. De nieuwe data vallen staan nu gepland voor den aantal dagen in april.
 


De Vakdagen in De Woonindustrie, voorheen voorjaarsbeurs genoemd, werden al eerder verplaatst van februari naar maart, maar worden nog wat verder doorgeschoven vanwege de restricties die de coronapandemie met zich meebrengt.. De nieuwe data zijn nu maandag 12 en dinsdag 13 april en zondag 18 t/m dinsdag 20 april. Daarbij heeft de organisatie nog wel een kanttekening, namelijk 'onder voorbehoud van COVID-19 ontwikkelingen.' Er wordt dus rekening mee gehouden dat de geplande dagen alsnog niet kunnen doorgaan.

Beperkt bezoek
Bezoekers dienen zich vooraf te registreren en er wordt gewerkt met tijdvakken. Dit om zo het aantal bezoekers goed te kunnen spreiden over de dag. Per tijdslot kan een bepekt aantal bezoekers worden toegelaten. De dagen zijn alleen toegankelijk voor vakbezoekers en er is dus gen speciale dag voor consumenten.

Meer informatie: www.dewoonindustrie.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten