Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vakdagen Parket & Woninginrichter wil ‘kennisprogramma’

De beurs Vakdagen Parket & Woninginrichter wil meer doen dan het laten tonen van producten door de exposanten. De beursorganisatie denkt aan lezingen, workshops en demonstraties.

De beurs Vakdagen Parket & Woninginrichter zegt in een persbericht zich te willen richten op ‘beleving en kennisoverdracht’. Daarbij wordt gedacht aan lezingen, workshops en demonstraties die inspelen op actuele onderwerpen, trends en innovaties in de markt. Met deze wens geeft de beursorganisatie meer te willen dan alleen het laten zien van kale producten. Een van de zaken die beleving zouden moeten brengen is het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen dat al een paar jaar tijdens de beurs wordt gehouden.

Uitbreiding productaanbod
De organisatie heeft het nieuwe concept ontwikkeld in samenspraak met exposanten en denkt met de uitbreiding van het programma de beurs te laten voldoen aan de laatste wensen en trends vanuit de markt. ‘Naast vloeren ligt ook de focus op raamdecoratie, wandbekleding en stoffering’, aldus het persbericht.
De aankomende editie van de Vakdagen Parket & Woninginrichter vindt plaats van 10 t/m 12 oktober in de Evenementenhal Gorinchem in Gorinchem.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten