Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vakdagen Parket & Woninginrichter

De Vakdagen Parket & Woninginrichter hebben een hoog ‘doe-gehalte’. Zo is er dit jaar voor de eerste keer een demo-plein demonstraties en presentaties worden gegeven.


Over een kleine 6 weken is de start van de Vakdagen Parket & Woninginrichter in Gorinchem. ‘De inschrijvingen blijven binnenkomen en er zijn nog veel bedrijven die nadenken over deelname’, zegt beursorganisator Rianne Kabbes van de Evenementenhal Gorinchem. ‘Het zijn vooral de ‘gordijnpartijen’ die nog hun keus moeten maken. Het betekent dat de aanbieders van met name harde vloeren hun keus al gemaakt hebben. De beurs begon ooit als evenement voor parket en laminaat, maar is de laatste paar jaar uitgegroeid tot beurs voor de complete woningstoffering.

Actieve dagen
De beurs heeft een hoog ‘doe-gehalte’ wat betekent dat er relatief veel standhouders zijn die producten tonen waar wat mee gedaan kan worden. Schuur- en boommachines, zagen en ander praktische apparaten worden tijdens het evenement live gedemonstreerd. Daar komt dit jaar nog een ‘demoplein’ bij. Op deze ruimte van 180 m2 krijgen exposanten de gelegenheid om demonstraties en presentaties te geven. Voorwaarde is dat wat wordt gedemonstreerd of gepresenteerd van ‘toegevoegde waarde’ dient te zijn. Het gaat dus niet om het op die plek laten zien van wat nieuwe tapijtkleuren of een nieuw laminaatdessin. Demonstraties zullen een aantal keren per dag worden gegeven en exposanten kunnen zich via een rooster inschrijven.

Wedstrijden
Het demoplein ligt pal naast de plek waar het Nederlands Kampioenschap Woningstofferen en het Nederlands Kampioenschap Parketleggen worden gehouden. Ook deze activiteiten dragen in hoge mate bij aan het actieve karakter van de beurs. De belangstelling voor deze wedstrijden is behoorlijk groot en het aantal aanmeldingen ligt ruim voor de beurs al hoger dan vorig jaar.

Openingstijden
De Vakdagen Parket & Woninginrichter worden gehouden in de evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op maandag 8 april van 11.00 – 21.00 uur en de 9e en 10e van 13.00 – 21.00 uur. 

Meer informatie: www.evenementenhal.nl.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten