Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vakdagen Parket & Woninginrichter: minder harde vloeren, meer stoffen

De Vakdagen Parket & Woninginrichter (10-12 oktober) tellen meer exposanten van raamdecoratie en gordijnstoffen en minder deelnemers met (harde) vloeren. Nieuw is een randprogramma met sprekers.

De beurs in Gorinchem telt zo’n 70 deelnemers en heeft nog steeds de oude naam Vakdagen Parket & Woninginrichter, maar zal dit jaar anders zijn dan voorgaande jaren. Het aandeel harde vloeren is aanmerkelijk gekrompen en er is een groter aanbod van exposanten aan de zachte kant, in dit geval raamdecoratie, gordijn- en meubelstoffen. Daarnaast is het niet louter een productenbeurs meer. Op alle dagen zijn er doorlopend presentaties/lezingen, onder meer over klantenbinding, het maken van goede afspraken (zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers) en hoe je kunt samenwerken met stylisten.

Wedstrijd woningstofferen
Tijdens de beurs wordt het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen gehouden dat zich uitstrekt over de volle drie beursdagen. Dit gebeurt is samenwerking met het HMC (Hout- en Meubileringscollege). Deze verzorgt ook demonstraties meubelstofferen. Op de beursvloer komt een zogeheten stoffenplein waar bezoekers stoffen kunnen bekijken. Stylistenvereniging BNS Crisp zal aandacht geven aan het visualiseren van trends door middel van stijlkasten/kamers.

Plaats en tijd 
De beurs vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. De beurstijden zijn van 11.00 tot 21.00 uur. De dagen erna zijn de openingstijden van 13.00 tot 21.00 uur. Een uitgebreid programma is te vinden op de site.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten