Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vakdagen Parket & Woninginrichter wil verbreden

De beurs Vakdagen Parket & Woninginrichter wil doorgaan met verbreding van het aanbod. Er wordt onder meer gedacht aan uitbreiding met het slaapsegment.

Deelnemers van het NK Woningstofferen met in het midden winnares Trudy Ruyter.

De vorige week gehouden beurs trok 6.466, een teruggang van ongeveer 20% ten opzichte van de vorige editie in voorjaar 2015. Toch laat de beursorganisatie weten terug te kijken met een ‘positief gevoel’, zo laat zij in een vandaag verschenen persbericht weten. Zij wil voor de editie van 2017 ‘extra beleving’ toevoegen en wil daartoe onder meer met trendwatchers overleggen om daar een goede invulling aan te kunnen geven. Er wordt gedacht aan uitbreiding met het slaapsegment en een mogelijke openstelling op zondag.

Kampioenschappen
De extra’s van de afgelopen beurs waren onder meer het geven van interieuradvies, diverse ‘showkamers’ en lezingen. De meeste beleving kwam vooral van het Nederlandse Kampioenschap Woningstofferen en de ‘demonstratiewedstrijd’ Meubelstofferen. De eerste werd gewonnen door Dave Amweg van OCS Interiors en bij het meubelstofferen was Trudy Ruyter de beste. De beursorganisatie is nu bezig met evaluatie van de beurs en wil voor het einde van het jaar duidelijkheid geven over de toekomst.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten