Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vakdagen Parket & Woninginrichter wordt Interieur Collectie Dagen

De beurs Vakdagen Parket & Woninginrichter is herdoopt in Interieur Collectie Dagen. Volgens de organisator van de beurs past de naamsverandering in de vernieuwde opzet van de beurs.

De naamsverandering is een gevolg van de inhoudelijke verandering van de beurs. In 2005 begonnen als Vakbeurs Vloeren kwamen er later andere productgroepen bij en dat evolueerde in de naam Vakdagen Parket & Woninginrichter. Deze gestage verandering en de overname in 2016 van de beurs Floor Expo noopten tot verandering van naam.

Nieuwe collecties tonen
Daarom lanceert organisator Evenementenhal nu de naam Interieur Collectie Dagen. De naam ‘zegt precies waar het evenement voor staat’, aldus de beursorganisatie. ‘Het tonen van nieuwe collecties is het belangrijkste moment van het jaar.’ In een persbericht heet het ‘een hippe en trendy vakbeurs voor creatieve professionals.’ Tegelijkertijd met naamsverandering wordt er een nieuw logo gelanceerd, zie hierboven.

Verschuiving openingstijden
De beurs wordt traditiegetrouw gehouden in Gorinchem en begint voor het eerst op zondag in plaats van maandag. Hiermee zegt de organisatie tegemoet te willen komen aan kleine bedrijven die alleen op zondag de mogelijkheid hebben om de beurs te bezoeken. De beurs vindt plaats op 17, 18 en 19 september.

Meer informatie: www.interieurcollectiedagen

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten