Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Van der Linde Waddinxveen hofleverancier

Winkelier Van der Linde uit Waddinxveen heeft het predicaat hofleverancier ontvangen vanwege het 100-jarig bestaan van de zaak.

In 1914 begon Cees van der Linde in de Dorpsstraat in Waddinxveen een manufacturenzaak. Nu, 100 jaar later, is Henk van der Linde als vertegenwoordiger van de vijfde generatie, samen met Ruud van Schaik eigenaar van de zaak die nog steeds gevestigd is aan de Dorpsstraat. De wortels van het bedrijf gaan zelfs terug tot 1884, maar daar was geen officieel bewijs van te vinden en dat was noodzakelijk om in aanmerking te komen voor het predicaat hofleverancier.

Uitbreiding
Van der Linde, Voor wonen en werken, is in de loop der jaren uitgebreid van een winkeltje vanuit de slaapkamer naar een forse zaak in het centrum van Waddinxveen. Het bedrijf voert de formules Morgana (bedden en matrassen) en binnen! (vloeren en raamdecoratie), beide onder de vlag van Euretco Wonen. Het is de eerste zaak in het Zuid-Hollandse dorp dat het predicaat hofleverancier mag voeren.

Henk van der Linde (r) en Ruud van Schaik, eigenaren van Van der Linde in Waddinxveen.

Hele jaar acties
Vanwege het 100-jarig bestaan is er het hele jaar feest met iedere maand aanbiedingen. Voor april betekende het kans op een bed ter waarde van 1000 euro. Bewoners konden een advertentie voor het raam hangen en de afgelopen twee weken zijn er foto’s van gemaakt. Morgen, 30 april, wordt de winnende foto gepubliceerd in het plaatselijke blad Hart van Holland.

Zie ook: www.100jaarvanderlinde.nl

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten