Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Van Gaal wil nieuwe grasmat van Desso

Tapijtfabrikant Desso kan met de komst van Louis van Gaal bij Manchester United meteen een leuke order schrijven. Van Gaal wil op het trainingsveld GrassMaster, een combinatie van echt gras en kunstgras. 

Louis van Gaal laat er geen gras over groeien; hij is koud een week bezig bij zijn nieuwe club Manchester United en laat weten dat alleen het beste voor hem genoeg is. Het betekent dat de omstandigheden optimaal moeten zijn. Daarom wil hij op de trainingsvelden dezelfde grasmat als wat in het stadion ligt en dat is GrassMaster van Desso. Dat is een hybride grasmat van echt gras met kunstgras waarbij de kunstgrasvezels 18 centimeter diep in de grond worden geïnjecteerd. Totaal gaat het om 20.000 vierkante meter met een waarde van 700.000 euro. 

Bomen rond veld
Desso scoort goed met dit hybride gras. Twee stadions die gebruikt werden tijdens het onlangs afgesloten WK voetbal in Brazilië werden door de tapijtfabrikant uit Waalwijk voorzien van dit gras. Overigens heeft Van Gaal nog meer noten op zijn zang. Hij vindt het trainingsveld te winderig. De club heeft daarom besloten om rond het veld bomen te planten.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten